آلت کوین یا بیت کوین ، تفاوتشان چیست؟

آلت کوین

فهرست

آلت کوین یا بیت کوین ؟ موضوعی است که می خواهیم راجع به آن صحبت کنیم. شاید تا به حال  اسم ارز دیجیتال به گوشتان رسیده باشد. ارزدیجیتال پولی است که به صورت دیجیتال معامله می شود و هیج نهاد یا سازمانی روی آن مدیریت و کنترلی ندارد . اصطلاحا یکتا است و گل سرسبد آن بیت کوین می باشد.

آلت کوین - رمزگشابعد از بیت کوین هر ارزی که وارد بازار می شود به آن آلت کوین می گویند.آلت کوین از کلمه alternative coin به معنی (سکه جایگزین) برگرفته شده.کارکرد آلت کوین ها بسیار شبیه بیت کوین است اما تفاوت هایی نیز دارند. به عنوان مثال عملکرد لایت کوین ها شبیه بیت کوین می باشد ، اما سرعت ثبت تراکنش آن ها چهار برابر بیت کوین است .

تفاوت بین آلت کوین و بیت کوین :

بسیاری از کد های آلت کوین ها با بیت کوین مشترک می باشند. چون بیت کوین منبع باز است، هر شرکتی می تواند رمز ارز مخصوص به خود را که پایه آن بیت کوین است داشته باشد. برای پوشاندن ضعف های بیت کوین ، آلت کوین هایی به وجود آمد به عنوان مثال سرعت تراکنش لایت کوین ها 4 برابر بیت کوین می باشد اما امنیت ضعیف تری دارند.

انواع مختلف آلت کوین :

1.قابل استخراج(ماینینگ کردن) : همانطور که برای استخراج طلا باید به معادن مراجعه کنید.برای دستیابی به رمز ارز ها نیز، باید به معدن آن بروید و به جای بیل و کلنگ از دستگاه استخراج ارز( ماینربه معنی معدنچی ) استفاده کنید .به فرایند تایید تراکنش در شبکه رمز ارز ها ماینیگ کردن می گویند که توسط CPU،کارت گرافیک و… صورت می گیرد.

ماینر کامپیوتری قدرتمند است که هم شبکه را ایمن سازی می کند و هم تراکنش را پردازش می کند، به برق و انرژی زیادی نیاز دارد. زمانی که ماینر شما بتواند مسائل مربوط به شبکه رمز ارز را حل کند، شبکه بلاک چین به عنوان پاداش از همان رمز ارز به ماینر پاداش می دهد. پس هر چقدر ماینر قوی و هوشمند تر باشد ، پاداش آن هم بیشتر است.

2.استیبل کوین(ارز های پایدار) :همانطور که دلار آمریکا همیشه با یک قیمت معامله می شود و به اصطلاح به آن فیات گفته می شود، در مورد ارز های دیجیتال هم این موضوع صدق می کند. ارز هایی مانند تتر (USDT)،دای(Dai)،دلاربایننس(BUSD) ارزهای فیات هستند که همیشه با یک قیمت معامله می شوند و چه بازار بالا برود و چه پایین بیاید این ارز ها همیشه یک قیمت خواهند داشت. به مثال اگر ارزش دلار 50% کاهش یا افزایش یابد ، باز هم تتر یک دلار خواهد بود.

3.توکن ها : ارزی است که قابلیت انتقال و حفظ ارزش خود را دارد و بر پایه قرارداد هوشمند است. هر شرکتی می تواند توکن مخصوص خود را داشته باشد به شرطی که دانش برنامه نویسی و شرایط قرارداد هوشمند را بداند.

آلت کوین یا بیت کوین

در این قسمت از مقاله برای شما تعدادی از اهداف تولید توکن ها توضیح می دهیم.

 

 1.کاهش هزینه : بسته به نوع ارزی که می خواهید داشته باشید قیمت آن از محدوده 6 دلار تا 10 هزار دلار می باشد.

 2.سهولت ساخت : کد های بیت کوین آماده ، ساخت ارز های جدید را بسیار آسان تر می کنند .

 3.امنیت بالا : زمانی که برنامه نویسان دسترسی به کد را دارا هستند، می توانند اشکالات آن را برسی کنند و اصطلاحا دیباگ کنند و امنیت ارز را بالا ببرند.

 4.کلاهبرداری : همانطور که از اسم آن پیداست ، کلاهبرداران پروژه هایی با آب و تاب معرفی می کنند و اوایل لیست شدن ارز در صرافی سود های کلان می دهند، اما بعد از مدتی، دچار روند نزولی می شوند و سرمایه داران را متحمل ضرر می کنند.

چرا آلت کوین؟

برخی از ویژگی های بیت کوین :

1.درکل فقط21 میلیون بیت کوین وجود دارد

2.از بلاک چین بیت کوین هر10 دقیقه فقط یک بلاک آزاد می شود و قابل استخراج است.

3.در فرایند استخراج طی فرایند هاوینگ، پاداش آن نصف می شود.

پس متوجه می شویم که رمز ارز بیت کوین به میزان محدود وجود دارند و بعد از یک مدت تعداد آن تمام می شوند. با توجه به فرایند سخت استخراج آن الزام وجود رمز های دیگر اثبات می شود.

آلت کوین - ویژگی های بیت کوین

مزایا و معایب آلت کوین ها

مزایا

معایب
کاهش مصرف انرژی کلاهبرداری
کاهش زمان تراکنش ها نوسان قیمت بالا
کاهش هزینه ثبت تراکنش احتمال از بین رفتن
عملکرد های جدید برای فناوری بلاک چین عدم ثبات ارزش

 

افزایش اندازه در شبکه های بلاک چینی  

 

مزایا:

کاهش مصرف انرژی: برای استخراج هر بیت کوین نیاز به دستگاه ماینر است. دستگاه های ماینر که با برق کار می کنند، نیاز به انرژی و قدرت بسیار زیادی برای استخراج دارند ، اما آلت کوین هایی هستند که با انرژِی کمتری استخراج می شوند.

کاهش زمان تراکنش ها: مدت زمان تراکنش های بیت کوین متفاوت است. بعضی از تراکنش ها در یک ساعت به پایان می­رسند و بعضی دیگر ممکن است تا 2 روز زمان ببرند، که به نوعی اشکال در این شبکه به وجود می آید و آلت کوین ها ضعف این شبکه را می پوشانند.

کاهش هزینه ثبت تراکنش: همانطور که تبدیل ارزهایی مانند دلار به ریال شامل کارمزد می شود ، برای انتقال ارزهای دیجیتال به صرافی یا به کیف پول هم باید کارمزد بدهید. تعداد بیت کوین ها محدود است و حداقل کارمزد تراکنش بیت کوین 0.01 بیت کوین است.اما ارز های دیگری به وجود آمدند که هزینه های تراکنش آن ها کمتر است.

عملکرد های جدید برای فناوری بلاک چین: هر برنامه ای که توسط یک مجموعه ارائه می شود، بعد از مدتی بروزرسانی برای آن منتشر می شود که مطابق با نیاز های افراد می باشد. چون بیت کوین در سال 2009 به وجود آمده و به نوعی قدیمی تر نسبت به آلت کوین های دیگر به حساب می آید و ارز های دیگری به وجود آمده اند که هوشنمدتر می باشند.

افزایش اندازه در شبکه های بلاک چینی: فقط 21 میلیون بیت کوین وجود دارد.آلت کوین های دیگر به وجود آمدند که تعداد بیشتری را دارند و از نظر تعداد، برتر از بیت کوین هستند و محدودیت کمتری برای استخراج دارند.

 

معایب:

 کلاهبرداری: همانطور که در بالا گفته شد یکی از دلایل ایجاد رمز ارزها پروژه های کلاهبرداری (اسکم) است.شرکت ها می توانند با ارائه قرار داد هوشمند بر بستر شبکه اتریوم ، پروژه خود را با کمترین هزینه راه اندازی کنند. همچنین احتمال کلاهبرداری در زندگی روزمره ، همیشه دارایی آن ها را تهدید می کند.

نوسان قیمت بالا : نوسان قیمت بالا در آلت کوین از دیگر معایب آن است و باعث می شود که سرمایه داران بزرگ از حضور در آن بپرهیزند. البته با گذشت زمان و بلوغ این فناوری ، احتمال حضور این افراد بالاتر می رود.

 از بین رفتن رمز ارز : احتمال آینده ی بسیار روشنی برای این بازار وجود دارد. اما ممکن است تمام رمز ارز ها یکباره نابود شود. حتی برای بیت کوین که پرچم دار این نوع فناوری است.

عدم ثبات ارزش : این بازار می تواند دستخوش تغییر روند اعمال شده توسط بانک ها و سرمایه داران بزرگ  شده  که ممکن است مردم را در بازی های معامله قرار دهند و باعث ضرر به سرمایه داران خرد شوند.

آلت کوین - ارز دیجیتالتشخیص آلت کوین ها

فرایند تشخیص این بازار کار چندان راحتی نیست و باید پارامتر های مختلفی را کنار هم قرار دهید و به پیام های مارکتینگ توجه نکنید. بسیار پروژه هایی بودند که به منظور کلاهبرداری تشکیل شده اند و ضرر های هنگفت به خریداران  وارد کردند.

1.معمولا شرکت هایی که قصد راه اندازی آلت کوین دارند، وب سایت ایجاد کرده و در مورد فرایند تکامل رمز ارز خود محتوا منتشر می کنند  و به اشتراک می گذارند.

2.کوین مارکت کپ ، سایتی در مورد ارز های دیجیتال است که با استفاده از آن می توانید اطلاعات بنیادی (فاندامنتال) رمز ارز ها و روند معاملات را بررسی کنید.

https://coinmarketcap.com/

روند بازار در آلت کوین ها

 در این قسمت مقاله ، بعضی از شرایطی که در قیمت بازار تاثیرگذار می باشد را توضیح می دهیم.

 الف)شرایط کلی بازار ب) شرایط پروژه پ) تمایل سرمایه داران بهره می گیرند.

شرایط کلی در بازار ارز دیجیتال وابسته به بیت کوین می باشد و چون بیت کوین هر چهار سال یکبار طی فرایند هاوینگ پاداش ماین کردن را کاهش می دهد ، قیمت بیت کوین بالا می رود تاثیرگذار ترین عامل در تعین روند بازار می باشد.

پس به صورت کلی بهتر است زمانی که بیت کوین روند صعودی را در پیش دارد ، آلت کوین ها را خریداری کنیم.

بنیاد های هر پروژه با پروژه دیگر فرق دارد. این موضوع باعث می شود بعضی  از ارزها در یک لحظه سودآور و بعضی دیگر در همان لحظه، ضررده باشند.

از دیگر عوامل موثر برای تغییر قیمت رمز ارز ها ،تمایل سرمایه داران برای سرمایه گذاری بر روی یک ارز می باشد. ممکن است شرایط کلی بازار نزولی باشد ولی سرمایه داران وارد یک پروژه شوند و آن پروژه به سود های کلان دست پیدا کند.

معرفی چند رمز ارز بازار

اتریوم(Ethereum):

اتریوم توسط ویتالیک بوترین در سال 2013 معرفی شده است.اعتقاد او بر این است که بیت کوین دچار کم و کاستی است که باید برطرف شود. بعد از بیت کوین معروف ترین رمز ارز بازار ، اتریوم و در جایگاه دوم قرار دارد.

ریپل(xrp):

توسط جد مک کالب و کریس لارسن در سال 2012 راه‌ اندازی شد. ریپل نوعی شبکه‌ی پرداخت آزاد است. ریپل در واقع یک سیستم پرداخت توزیع می باشد. در وب‌سایت ریپل آمده ‌است که هدف ریپل، رها شدن مردم از باغ‌های محصور(شبکه) بود.

باغ‌های محصور همان کارت‌های اعتباری، بانک‌ها، پرداخت‌های اینترنتی و سایر ابزارهای مالی هستند که دسترسی‌ها را محدود می‌کنند و برای تبادل پول کارمزد می‌گیرند و تأخیرهایی را در هنگام تراکنش بر مردم به وجود می آورند.

بیت کوین کش (BCH):

بیت کوین کش به عنوان یک شاخه سخت از بیت کوین کلاسیک جهت رفع نگرانی سرمایه گذاران بیت کوین توسعه یافت. زیرا فرآیند تأیید تراکنش ها نیاز به زمان نسبتا طولانی داشت و از طرفی بیت کوین ها کمیاب بودند. این موضوع باعث نگرانی عده ای از مردم شده بود.

لایت کوین(LTC):

 توسط چارلی لی ، کارمند سابق گوگل از طریق یک کلاینت منبع باز در GitHub در ۲۰۱۱ ایجاد شد. لایت کوین رمز ارزپایه همتا به همتا و پروژه نرم‌افزاری متن‌باز منتشر شده و تحت پروانه ام‌آی‌تی است.لایت کوین از بیت‌کوین الهام گرفته شده و از لحاظ فنی تقریباً شبیه به آن می باشد.

تراکنش سکه‌ها بر پایه یک پروتکل متن باز انجام می‌شود و توسط هیچ قدرت مرکزی مدیریت نمی‌شود. پس از بیت‌کوین و اتریوم، لایت‌کوین هفتمین ارز رمزپایه واقعی از نظر بازار سرمایه است .

آلت کوین - لایت کوینکاردانو(ADA):

 کاردانو مبتنی بر شبکه بلاکچین است.از رقبای کاردانو می توان به اتریوم و ایاس اشاره کرد .از اهداف این شبکه می توان به قراردادهای هوشمند و ساخت برنامه های غیرمتمرکز و انتقال ارز های دیجیتال اشاره کرد.

نئو(Neo):

به زبان ساده، نئو نسخه ارتقا یافته ی اتریوم می باشد که در سال 2015 ساخته شد. زبان برنامه نویسی بیشتر این آلت کوین ها باعث می شود که برای جامعه بزرگ تری نسبت به اتریوم قابل دسترس باشد .

استلار تومن(XLM):

یک پلتفرم رمز ارزی است که درحال ترقی می باشد و در سال 2014 شکل گرفت. هدف از ایجاد استلارتومن ایجاد یک واسطه متن باز برای مبادله ی قراردادهای کسب و کاری پول ساز است.

 

برای کسب اطاعات بیشتر درباره ی آلت کوین ها ، پیشنهاد می کنیم مقاله یارز دیجیتال چیست ؟ را مطالعه کنید! 

 

در بازارهای مالی همیشه ریسک کردن وجود دارد. سعی کنید از طریق دانش و تحلیل درست وارد این بازار ها شوید تا بتوانید کسب درآمد کنید و از ضرر های احتمالی جلوگیری کنید.

شرکت رمزگشا با چندین سال سابقه در زمینه تحلیل ارز دیجیتال و فارکس فعالیت می نماید . این شرکت دارای مشاوران متخصص می باشد. شما می توانید در هر ساعت  از روز با مشاوران این شرکت در ارتباط یاشید.

4 responses to “آلت کوین یا بیت کوین ، تفاوتشان چیست؟”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

وارن بافت و استراتژی سرمایه گذاری

وارن بافت و استراتژی سرمایه گذاری

وارن بافت یکی از ثروتمندترین افراد دنیا می باشد . که بطور مداوم در لیست ثروتمندترین افراد  نشریاتی مانند فوربز قرار می­گیرد . وی  هم اکنون ( جولای 2023 ) با دارایی بیش از 115 میلیارد دلار هفتمین فرد ثروتمند جهان محسوب می­شود .

مطالعه بیشتر »
robot-Trader-رمزگشا-مقاله-ربات-تریدر-چیست-شاخص

ربات تریدر چیست ؟

ربات‌های تریدر به عنوان نمونه‌ای از هوش مصنوعی و ابزارهای خودکار در بازارهای مالی، با استفاده از الگوریتم‌ها و قوانین مشخص طراحی و پیاده‌سازی می‌شوند. این ربات‌ها، قادر به تحلیل داده‌های بازار، تشخیص الگوهای معاملاتی، و اتخاذ تصمیمات مبتنی بر استراتژی‌های تجاری هستند. عملکرد این ربات‌ها بر پایه قواعد و قوانین قبلی تعیین می‌شود و به طور خودکار معاملات را انجام می‌دهند. این ویژگی‌ها باعث شده تا ربات‌های تریدر جایگاه ویژه‌ای در بازارهای مالی پیدا کنند و مورد توجه معامله‌گران و سرمایه‌گذاران قرار گیرند.

مطالعه بیشتر »
Robot-Trader-شاخص-دانود-ربات-تریدر-رمزگشا

ربات تریدر و ویژگی های آن !

ربات تریدر به یک سیستم اتوماتیکی گفته می شود که براساس یک الگوریتم معینی ، به جای شما در بازار های ارز دیجیتال ترید انجام می دهد. شما با استفاده از یک ربات تریدر اتوماتیک ، می توانید بدون نیار به حضور خود ، کسب درآمد داشته باشید .همچنین قیمت خریداری و استفاده از این ربات های تریدر به گونه ای است که اکثریت افراد می توانند آن را خریداری و با استفاده ی صحیح از آن ، کسب درآمد داشته باشند.

مطالعه بیشتر »

en_USEnglish