دوره هوش مالی در سه رده سنی کودک، نوجوان، بزرگسال

دوره هوش مالی

فهرست

دوره هوش مالی یکی از دوره های آموزش جذب ثروت است. و یکی از مهم ترین دغدغه های افراد در زندگی روزانشان می باشد . در این مقاله می خواهیم در رابطه با هوش مالی صحبت کنیم ،با رمزگشا همراه باشید.

هوش مالی معنایی ذهنی دارد که به کارهای خاص یا راندمانی اشاره می کند تا ثروت را به زندگی شما به ارمغان آورند. جیمی مک اینتایر ، مفهوم ماتریس هوش را در یکی از کتاب های خود به نام ” درس هایی که آرزو داشتم در مدرسه یاد می گرفتم ” ، بیان کرده است. او توسط مفهوم ماتریس هوش ، راه هایی را برای مدیریت امور مالی توصیه کرده و توضیح داده که چطور به استقلال مالی برسید.

وی در این کتاب موضوعات مختلفی درباره پول سازی نوشته است که امکان توضیح تمام فصول آن در این مقاله امکان پذیر نیست. بدین سبب صرفا چند روش عملی و تکنیکی را که خود نویسنده برای مشکلات مالی خود استفاده کرده است ، توضیح می دهیم. نویسنده با این روش ها مشکل بدهی 150 هزار دلاری خود را حل کرده است و بدین گونه مسیر زندگیش را به سوی میلیون ها دلار پول و آسودگی خاطر تغییر داد.

شما می توانید با خواندن این مقاله تمامی ویژگیهای رفتاری و شخصیتی مدیران باتدبیر و بی تدبیر آشنا شوید و نگرش لازم برای موفقیت و شکست را یاد بگیرید و بیاموزید که چطور تمامی باورهایی که مانع راه پول در آوردن شما هستند را کنار بگذارید. همچنین استراتژی به شما می دهید تا با برنامه ریزی موثر بعد مالی زندگی تان ، به سمت اهداف اولیه پول سازی تغییر جهت دهید. دستورالعملهای این کتاب ، به تحلیل راهکارها و دانسته های ساده ی مالی اشاره می کند که شما را به سمت ثروتمند شدن هدایت می کند. نویسنده به شخصه نقشه ذهنی ارایه شده در کتاب را ، روزانه در زندگی خود به کار می برد و تاکنون توسط آنها مقادیر بالایی به دست آورده است.

ذهن افرادی که هوش مالی بالایی دارند چه می گذرد؟

نویسنده بر خلاف تصورش ، متوجه شد که مدیران مالی کاردان ، برای دستیابی به پول و ثروت ، راهکارهای خاصی را به کار می گیرند. طبق این مفهوم ، ما را به این نتیجه می رساند که افرادی که ثروتمند هستند و افرادی که وضع مالی پایینی دارند ، نگرش های متفاوتی نسبت به پول دارند. طبق این دو مورد ذکر شده ، موفقیت مالی ما تا حدود زیادی زیر نظر کنترل باوری است که راجع به پول داریم. بر اساس این نظریه ، اگر باورهای محدود کننده ای که درباره پول داریم کنار نگذاریم ، همواره متضرر خواهیم شد و این باورهای منفی مانع رسیدنمان به بالاترین سطح استقلال مالی می شوند.

خصوصیت های یک مدیر مالی موفق :

  • دارا بودن طرح عملیاتی
  • اندوختن ده درصد از درآمد خود
  • کم کردن بدهی
  • مشخص کردن اهداف مالی کوتاه مدت و بلند مدت
  • داشتن برنامه ریزی در خرج کردن
  • پیشنهاد گرفتن از متخصصین مدیریت مالی
  • ارتباط داشتن با مدیران مالی موفق
  • آموزش مداوم دستورالعمل های مالی جدید

دارا بودن طرح عملیاتی

افرادی که از هوش مالی بالایی بهره منداند، برای کارهای مالی خود طرح عملیاتی کاملی دارند و برای پیاده سازی آن ، یک برنامه ای طرح کرده اند.

اندوختن ده درصد از درآمد خود

این چنین افرادی به طور مرتب حدود ده درصد از درآمد خود را نگه می دارند و با آن یا به صورت بلندمدت سود کسب می کنند و یا به سرمایه گذاری می پردازند.

کم کردن بدهی

افرادی که دارای هوش مالی زیادی هستند آگاهند که قرض بالا آوردن بار سنگینی می آورد و به صورت طولانی مدت تاثیر بدی بر میزان ثروت شان می گذارد. آنها سعی می کنند تا میزان بدهی های خود را کم کنند . با این حال اگرناچار باشند با بدهی ، بخواهند خرید کنند ، قبل از اینکه تصمیم به خرید بگیرند ، متناسب ترین قیمت را انتخاب می کنند. این افراد اکثرا قرضهایشان را با سودی که از سرمایه گذاری زیرکانه به دست می آورند ، پرداخت می کنند.

مشخص کردن اهداف مالی کوتاه مدت و بلند مدت

اهداف مالی ارتباط تنگاتنگی نسبت به طرح های عملیاتی دارند. افراد باهوش دارای دو دسته اهداف کوتاه مدت و بلند مدت هستند. بر همین اساس  طی روزانه افکارشان روی دستیابی به آنها سوق پیدا می کند.

داشتن برنامه ریزی در خرج کردن

افراد هوشیار روی هر مبلغی که قراره خرج کنند ، با دقت فکر می کنند. مدیران مالی موفق از بازتاب کم ترین خرید خود هم باخبرند ، آنها فکر این را کرده اند که انباشته شدن خریدهای کوچک ، در بازه بلندمدت ، چه پیامدی دارد. خریدهای به ظاهر کوچک سبب تلنبار شدن قرضها می شوند و بر فرصتهایی که سبب کسب سود می شوند ، تاثیر می گذارد.

این افراد توانایی خاصی در پیش بینی آینده دارند. این توانایی سبب می شود تا عواقب خرج کردن خود را بدانند و تصمیم درستی در خرج کردن و نکردن بگیرند. اگر به این نتیجه برسند که خرج کردن پولشان در بازه بلندمدت ، سودی ندارد ، قبل از هر کاری تصمیمشان را اولویت بندی می کنند.

پیشنهاد گرفتن از متخصصین مدیریت مالی

افرادی که صاحب هوش مدیریت مالی بالایی اند ، خود را عقل کل نمی دانند و همواره با افراد با تجربه ای که در این زمینه  سابقه دارند، مشورت می کنند.

ارتباط داشتن با مدیران مالی موفق

برای موفقیت در مدیریت پولتان ، الگوبرداری از عادت ها ، ویژگی ها و رفتارهای روزانه افرادی که این مسیر را طی کرده اند ، کمکتان می کند. به همین دلیل است که مدیران مالی شایسته با مدیران مالی موفق در تعامل هستند. به این دلیل که هر گونه رابطه جدید ، روزنه ای از اطلاعات و آگاهی وسیع تر را برای تصمیم گیری مالی آینده ، باز می کند.

آموزش مداوم دستورالعمل های مالی جدید

مدیران موفق هیچ وقت از یادگیری در زمینه سرمایه گذاری ، اطلاعاتی راجع به سهام ، اموال ، پول درآوردن و غیره دست نمی کشند. مسئله کسب درامد برای آنها از نان شب واجبتر است. چنین افرادی از تک تک لحظه های خود برای یادگیری بهره می برند. اکثرا در حال گوش کردن به برنامه هایی پیرامون ثروتمند شدن ، از رادیو هستند، کتابهایی در این حوزه می خوانند، در سمینارهای امور مالی شرکت می کنند، راجع به پول با دیگران صحبت می کنند و یا در حال مطالعه قسمت های اقتصادی روزنامه هستند و… کسب درامد یا پول درآوردن برای این اشخاص یک عادت شده و این عادت موجب موفقیتشان در امور مالی می شود.

شما هم می توانید پول درآوردن را یک عادت در زندگی خود قرار دهید.

خصوصیتهای مدیران مالی ناموفق :

اکثرا بدهی بالا می آورید

کل پس اندازتان را خرج می کنید

برنامه و اهدافی برای پول درآوردن ندارید

با اشخاص متخصص تعامل ندارید

اهمیتی به آموزش در حوزه امور مالی نمی دهید

تابع دوستان و جمع هستید

اکثرا بدهی بالا می آورید :

در صورتی که می خواهید پولتان را به خوبی مدیریت کنید ، باید هیچ بدهی بالا نیاورید. مدیران مالی کارآمد هیچ جوره حاضر به بالا آوردن قرض و بدهی نیستند ولی برعکس ، مدیران ناکارامد ، قادر به کنترل خود در برابر خرج کردن زیاد نیستند و متکی به قرض کردن هستند ، بدین طریق مبالغ زیادی را در بلندمدت از دست می دهند.

کل پس اندازتان را خرج می کنید

مدیری که قادر به مدیریت کردن حساب پولی خود نباشد ، هر موقع که نیاز به خرید داشته باشد و هر چه که دید ، می خرد. او قادر به کنترل احساس خویش نیست و از حس خشنودی بعد از خرید ، لذت می برد. این دسته از افراد با اتمام حقوق ماه قبل شروع به خرج کردن حقوق ماه بعدی می کند و این روند را ادامه می دهد. هر زمانی که پولی به دست می آورند ، سریع خرج می کند. زمانی هم که پولی نباشد ، خرج هایش را کم می کند و یا به کارت اعتباری اکتفا می کند.

برنامه و اهدافی برای پول درآوردن ندارید

کسب پول در برنامه زندگی یک مدیر ناکارامد جایی ندارد. بنابراین خیلی راحت از کنار ایجاد طرح عملیاتی و تعیین هدف می گذرد ، بدهکار می ماند و هیچ وقت به استقلال مالی نمی رسد.

با اشخاص متخصص تعامل ندارید

باید دو مورد را یادآوری کنیم ، مورد اول اینکه افراد ناکارامد در خود نیازی نمی بینند که در امور مالی از کسی مشورت بگیرند. اما باید واقف باشند که تصمیم گیری در این حوزه ، امنیت آینده آنها را فراهم خواهد کرد.

مورد دوم اینکه از نظر آنها این درست نیست که برای مشاوره مالی اقدام کنند و در همان اول کاری حسابشان پر از پول نشود. بلکه آنها باید این را در نظر بگیرند که برای رسیدن به پول زیاد در بازه بلندمدت ، ناچارند که برای راهنمایی گرفتن و آموزش دیدن هزینه کنند.

بعضی از آنها بر این باور نرسیده اند که می توانند به استقلال مالی برسند. بزرگترین مشکلی که آنها دارند اینست که نمی خواهند دل به کار بدهند و وارد میدان عمل شوند. آنها تا موقعی که هدف لازم را برای نجات خود مشخص نکنند ، در قرضهای خود غرق می شوند.

اهمیتی به آموزش در حوزه امور مالی نمی دهید

مدیران مالی ناکارامد بر این باور هستند که احتیاجی به یادگیری امور مالی ندارند ، این مسئله از باوری منشا می گیرد که می گوید : پول چرک کف دست است.

بنابراین این افراد نیاز به شخص کاردانی دارند که آنها را به سوی استقلال مالی سوق دهد.

تابع دوستان و جمع هستید

مدیران ناموفق به هر نکته ای بسنده می کنند. بدین جهت بعید نیست که او و دوستانش جمع شوند و مشکلات مالی خود را با هم در میان بگذارند. آنها دور هم راجع به تجربیاتشان صحبت می کنند و از هم راهنمایی می گیرند. مشکل کار اینجاست که این افراد نه تنها تجربه و دانش کمی در مسائل مالی دارند بلکه نسنجیده راهنمایی همدیگر را قبول می کنند.

از نکات منفی این قضیه این است که این جمع یا گروه ، که اکثرا از دوستان تشکیل می شوند ، جزئی از جامعه 96 درصدی مدیران ناموفق هستند. شاید راهنماییهایشان به صورت رایگان باشد ولی در بازه بلندمدت تاثیر ناپسند خود را خواهد داشت. چنین افرادی این نکته را نادیده می گیرند که هیچ منفعتی به صورت رایگان به دست نمی آید ، مگر اینکه برای عواقب بلندمدت هر تصمیمی اولویت بندی کنید. این نکته زمانی اهمیت دارد که خواهان رسیدن به استقلال مالی باشید.

شرکت رمزگشا با چندین سال سابقه در زمینه تحلیل ارز دیجیتال و فارکس فعالیت می‌نماید. آکادمی رمزگشا دارای دوره های تخصصی در زمینه هوش مالی ، تریدر حرفه ای فشرده و نیمه فشرده است . همچنین شرکت رمزگشا با بهره گیری از تحلیلگران و مشاوران باتجربه آماده انتقال این تجربیات به شما عزیزان می­باشد . شما می توانید در صورت نیاز با مشاوران ما در ارتباط باشید .

با تشکر از شما خواننده گرامی سایت رمزگشا که ما را تا پایان این مقاله همراهی کردید .

یک پاسخ به “دوره هوش مالی در سه رده سنی کودک، نوجوان، بزرگسال”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وارن بافت و استراتژی سرمایه گذاری

وارن بافت و استراتژی سرمایه گذاری

وارن بافت یکی از ثروتمندترین افراد دنیا می باشد . که بطور مداوم در لیست ثروتمندترین افراد  نشریاتی مانند فوربز قرار می­گیرد . وی  هم اکنون ( جولای 2023 ) با دارایی بیش از 115 میلیارد دلار هفتمین فرد ثروتمند جهان محسوب می­شود .

مطالعه بیشتر »
robot-Trader-رمزگشا-مقاله-ربات-تریدر-چیست-شاخص

ربات تریدر چیست ؟

ربات‌های تریدر به عنوان نمونه‌ای از هوش مصنوعی و ابزارهای خودکار در بازارهای مالی، با استفاده از الگوریتم‌ها و قوانین مشخص طراحی و پیاده‌سازی می‌شوند. این ربات‌ها، قادر به تحلیل داده‌های بازار، تشخیص الگوهای معاملاتی، و اتخاذ تصمیمات مبتنی بر استراتژی‌های تجاری هستند. عملکرد این ربات‌ها بر پایه قواعد و قوانین قبلی تعیین می‌شود و به طور خودکار معاملات را انجام می‌دهند. این ویژگی‌ها باعث شده تا ربات‌های تریدر جایگاه ویژه‌ای در بازارهای مالی پیدا کنند و مورد توجه معامله‌گران و سرمایه‌گذاران قرار گیرند.

مطالعه بیشتر »
Robot-Trader-شاخص-دانود-ربات-تریدر-رمزگشا

ربات تریدر و ویژگی های آن !

ربات تریدر به یک سیستم اتوماتیکی گفته می شود که براساس یک الگوریتم معینی ، به جای شما در بازار های ارز دیجیتال ترید انجام می دهد. شما با استفاده از یک ربات تریدر اتوماتیک ، می توانید بدون نیار به حضور خود ، کسب درآمد داشته باشید .همچنین قیمت خریداری و استفاده از این ربات های تریدر به گونه ای است که اکثریت افراد می توانند آن را خریداری و با استفاده ی صحیح از آن ، کسب درآمد داشته باشند.

مطالعه بیشتر »

fa_IRPersian